Kiinnitystekniikka

Kiinnitystekniikka

Kiinnitystekniikkaa koskeva tuotekatalogimme sisältää kaiken tarvittavan. Etsitpä sitten vakio- tai räätälöityjä ratkaisuja, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sen oikean. Lue lisää alta tai klikkaa verkkokauppaamme!

Kiinnitystekniikka

Kiinnitystekniikkaa koskeva tuotekatalogimme sisältää kaiken tarvittavan. Etsitpä sitten vakio- tai räätälöityjä ratkaisuja, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sen oikean. Meillä on laaja valikoima kiinnitystekniikkatuotteita markkinoiden johtavilta toimittajilta. Yksinkertaisista ruuvipenkistä aina edistyksellisimpiin pneumatiikkaa ja hydrauliikkaa sisältäviin ratkaisuihin. Työskentelemme vain alan johtavien toimijoiden kanssa, jonka ansiosta meillä on aina tarjolla uusimmat teknologiauutuudet.

Toimittajamme ja kumppanimme

Istukat voimaan ja tarkkuuteen. FAHRION valmistaa ensiluokkaisia kiristysholkkeja ja korkealaatuisia istukoita. Teknisesti johtava DIN ISO 15488 -standardin mukaisten (ER/ESX) holkkien valmistaja, joka valmistaa niitä standardivaatimuksia tiukemmilla tarkkuuksilla. Yhdessä itse kehitetyn ja patentoidun CENTRO-P-istukoiden kanssa nämä holkit tarjoavat ratkaisun, joka takaa maksimaalisen tarkkuuden, vakauden, joustavuuden sekä kustannustehokkuuden.

Sveitsiläinen valmistaja, jolla on täydellinen valikoima edistyksellisiä kiinnitysratkaisuja. Yritys aloitti toimintansa mekaanisena korjaamona vuonna 1923 ja aloitti menestystarinansa valmistamalla ensimmäisen ruuvipenkkinsä vuonna 1933. Gressel lanseerasi ensimmäisen korkeapaineruuvipuristimen jo vuonna 1965 ja on siitä lähtien tehnyt nimeä kiinnitystekniikan asiantuntijana. Gressel tuottaa koko tuotevalikoiman itse raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen.

Nopeat asetustyöt edellyttävät nykyään lähes poikkeuksetta joustavia ratkaisuja. ZeroClamp keskittyy kehitykseen ja tuotantoon. Heidän tuotteensa auttaa vähentämään asetusaikaa, tuotevaihtoja, seisokkiaikaa sekä tuotantokustannuksia prosessin turvallisuutta lisäten. Nollapistejärjestelmä on nykyaikainen vaihtoehto perinteisille T-ura kiinnitysratkaisuille. Asetusaika lyhenee huomattavasti ja koneen kapasiteetti kasvaa. Maksimaalinen joustavuus ja prosessin luotettavuus on taattu koko tuotannon ajan.

Mimaticin pyörivät työkalut suuriin tuotantomääriin
Pyörivät työkalumme ovat peräisin yhdeltä markkinoiden johtavista valmistajista ja toimittajista – saksalaiselta Mimatic-yritykseltä. Mimaticin CNC-sorveihin ja työstökoneisiin tarkoitetut pyörivät työkalut ja työkalukiinnittimet kykenevät suuriin tuotantomääriin ja tarkkuuteen ilman, että työkappaletta tarvitsee kiinnittää uudelleen. Mimaticin tuotteiden avulla voitte lisätä tuottavuuttanne ja tarjota asiakkaillenne yksityiskohtaisia, tarkkoja ja korkealaatuisia tuotteita.

Pyörivien työkalujen huolto
Jos pyörivät työkalusi tarvitsevat huoltoa, me voimme auttaa. Meillä on yksi markkinoiden kokeneimmista huoltotiimeistä, ja voimme auttaa sinua korjaamaan useimpien markkinoilla olevien merkkien pyörivät työkalut.

Perinteikäs ja yli 100 vuoden kokemuksen omaava sveitsiläinen Schaublin tarjoaa kattavan ohjelman työkalujen ja työkappaleiden kiinnittämiseen. Se tarjoaa pitkäkestoisia ja erittäin joustavia kiinnitysholkkeja kaikentyyppisiin koneisiin, kuten Pfiffner-Hydromatin, Schaublinin, Mikronin ja Willemin-Macodelin sorveihin sekä muun muassa Ancan, Walther Helitronicin ja Rollomaticin hiomakoneisiin. 

Yritys perustettiin vuonna 1915 muutama vuosi Raveman jälkeen, ja sillä on kansainvälinen maine sveitsiläisvalmisteisten kiinnitysholkkien ja korkealaatuisten, tarkkuutta vaativien tuotteiden kehittäjänä ja valmistajana.

Yksi maailman johtavista modulaaristen työkalujärjestelmien toimittajista. Tuotevalikoima on peräisin modulaarisista avarrusjärjestelmistä, jotka perustuvat ehdottomaan tarkkuuteen, joustavuuteen ja tunnettuun sveitsiläiseen luotettavuuteen. Tuotevalikoimaa laajennettiin modulaaristen avarrusjärjestelmien ympärille niin, että nykyään se on maailman johtava HSK-pidinjärjestelmien toimittaja. Kokonaisvaltainen PSC-valikoima vastaa HSK-ohjelmaa. SwissTools tarjoaa ainoastaan laatua.

Johtava kehittyneen kiinnitystekniikan toimittaja. Yritys aloitti 30 vuotta sitten manuaalisten ruuvipuristimien valmistuksen ja on sittemmin laajentanut valikoimaansa kattamaan kaikki komponenttien kiinnittämiseen liittyvät osa-alueet hydrauliikan ja nollapistejärjestelmien avulla. Keksi vallankumouksellisen Sintergrip-leukajärjestelmän, jolla voidaan kiinnittää työkappaleita jopa 3,5mm:n korkeudelta.  

Rakenteellisten kiinnitysratkaisuiden markkinajohtaja. Tarkat ja edulliset alumiiniset Alufix-sarjat työkappaleiden kiinnittämiseen erityyppisiä mittaustekniikoita varten.

Tyhjiön avulla tehtävät kiinnitykset ja kiristykset soveltuvat erityisesti herkkien ja muodoltaan kriittisten osien työstöön.