Työkalut

Työkalut

Raveman työkaluosastolla on noin 30 työntekijää, jotka auttavat sinua laadukkaiden työkalujen ja teollisuustarvikkeiden hankinnassa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Osaavat tuoteasiantuntijamme ja myyjämme auttavat sinua mielellään teknisissä laskelmissa ja tarpeitasi vastaavien tuotteiden löytämisessä. Ravema on Euroopan johtavan laatutyökalutoimittajan Hoffmann Groupin pääedustaja, jolla on luettelossaan yli 500 000 tuotetta.

Monolastuaminen / Mittaus / Kiinnitystekniikka / Kääntöterätyökalut / Käsityökalut / Työtilavarusteet / Työturvallisuus PPE / Käyttövarusteet / Sähkö- ja paineilmatyökalut / Teollisuus- ja rakennuskemikaalit / Hionta ja leikkaus

Monolastuaminen

Raveman laaja työkaluvalikoima sisältää työkaluja niin poraukseen, jyrsintään, kierteitykseen, kierre jyrsintään kuin kalvaukseen.

Mittaus

Meillä on laaja kokemus mittaustekniikasta, ja tarjoamme kattavan valikoiman mittausvälineitä erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Kiinnitystekniikka

Kiinnitystekniikkaa koskeva tuotekatalogimme sisältää kaiken tarvittavan. Etsitpä sitten vakio- tai räätälöityjä ratkaisuja, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sen oikean.

Kääntöterätyökalut

Raveman kattavasta teräpalavalikoimasta löydät kaiken sorvaukseen, jyrsintään ja poraukseen.

Käsityökalut

Ravema tarjoaa yhdessä Hoffmann Groupin kanssa laajan valikoiman laadukkaita työkaluja kaikkiin tarpeisiin ja toimintoihin.

Työtilavarusteet

Luomme hyvän työympäristön ja teemme työpäivistä sujuvia.

Työturvallisuus PPE

Ravema tarjoaa suojaa ja turvallisuutta työntekijöillesi kaikilla teollisuudenaloilla ja työympäristöissä. Toimitamme käyttäjäystävällisesti muotoiltuja, optimaalisen suojan tarjoavia suojavarusteita.

Käyttövarusteet

Täältä löydät laajan valikoima tuotteita teollisuuden ja käsityöteollisuuden moniin eri tarpeisiin.

Sähkö- ja paineilmatyökalut

Tavoitteenamme on, että löydät meiltä oikean työkalun jokaiseen tarpeeseen.

Teollisuus- ja rakennuskemikaalit

Erilaisia voitelu-, puhdistus- ja suoja-aineita täydennetään liimoilla ja erityyppisillä tiivisteillä. 

Hionta ja leikkaus

Teemme Ravemalla yhteistyötä alan parhaiden toimittajien kanssa hionta- ja leikkuutuoteryhmässä.