Töihin Ravemalle

Töihin Ravemalle

Ravema etsii jatkuvasti ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Meillä on tarjota sinulle monia jännittäviä ja mielenkiintoisia rooleja huipputeknologian alalla toimivassa ja innovatiivisessa yrityksessä. Työskentelemme alalla, joka muuttuu ja uudistuu jatkuvasti – kuten mekin ja työntekijämme. Raveman työntekijänä haluamme sinun viihtyvän, olla motivoitunut ja tuntea iloa ja ylpeyttä työstäsi – täällä et ole vain yksi joukosta, vaan osa yhteisöä.

Avoimet työpaikat / Harjoittelu/opinnäyte / Kehity kanssamme

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä Ravemalle. Etkö löydä juuri nyt kiinnostavaa työtä? Lähetä meille hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä, kun haemme profiiliisi sopivaa asiantuntijaa.

Me Ravemalla haluamme saada sinusta mahdollisimman hyvän kuvan, joten liitä hakemukseesi aina ansioluettelosi sekä henkilökohtainen kirje. Lähetät sen helpoimmin täyttämällä hakemuslomakkeemme. Säilytämme tietosi aina turvallisesti ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja pyytää meitä poistamaan hakemuksesi.

Tjänst Plats
Aluemyyjää Itä-Suomeen ja Teknistä asiakaspalvelijaa

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Haluamme rakentaa suhteita tuleviin työntekijöihimme jo varhaisessa vaiheessa, ja oikeissa olosuhteissa voimme järjestää harjoittelupaikkoja sekä kandidaatin ja maisterin tutkintoon tähtääviä opinnäytetyöpaikkoja.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta tai opinnäytetyön tekemisestä meillä, ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä meille ansioluettelo ja henkilökohtainen kirje, jossa kuvailet lyhyesti itseäsi ja sitä, miten voisit tuoda meille lisäarvoa.

Kehity kanssamme

Pitääksemme työntekijämme tyytyväisinä, meidän on myös vastattava heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa henkilökohtaisen kehityksen suhteen. Tämä on meille tärkeää, ja teemme kovasti töitä tarjotaksemme koulutusta monilla eri aloilla. Lisäksi haluamme tehdä jokaiselle työntekijälle selväksi, millaisia urapolkuja kullakin alalla on tarjolla: myynti, suunnittelu/sovellus, huolto ja jälkimarkkinat sekä hallinto. Pidämme jatkuvia kehityskeskusteluja, joissa työntekijöidemme kehittyminen on etusijalla. Jokaisen esimiehen tehtävänä on kertoa kunkin henkilön ja osaston käytettävissä olevista mahdollisuuksista ja miten työntekijä voi ne saavuttaa. Pyrimme varmistamaan, että mahdollisuuksia on tarjolla niille, jotka haluavat kasvaa kanssamme.

Koulutus
Haastavien tehtävien ja ylivoimaisilta tuntuvien tehtävien välillä on ero. Toinen stimuloi, toinen turhauttaa. Jos työntekijällä ei ole taitoja tiettyyn tehtävään, panostamme koulutukseen ja muutamme epävarmuuden ja turhautumisen tunteen kasvun, luottamuksen ja uuden oppimisen tunteeksi.

Jokaiselle työntekijälle on laadittu selkeä koulutussuunnitelma, joka liittyy kunkin työntekijän rooliin yrityksessä. Uutena työntekijänä saat perusteellisen perehdytyksen arvoihimme, toimintaperiaatteisiimme ja työskentelytapoihimme ennen toimeen ryhtymistä.

LMT Business School
LMT Business School on oma koulutusalustamme, ja olemme erityisen ylpeitä voidessamme tarjota sitä työntekijöillemme sekä Ravemassa että LMT Groupissa. Olemme luoneet ainutlaatuisen alustan myynnin ja johtajuuden jatkuvaa kehittämistä varten. Näin varmistamme, että työntekijämme ovat aina ajan tasalla ja tuntevat olonsa varmaksi työssään. LMT Business Schoolissa työskentelemme alan johtavien toimijoiden kanssa. He ovat auttaneet meitä kehittämään ainutlaatuisia koulutusohjelmia vastaamaan omaa liiketoimintaamme. Jotkin konseptiin kuuluvat kurssit ovat pakollisia, toisille kursseille on haettava erikseen.

Tapaa tiimimme

Tiimimme koostuu intohimoisista ja asiantuntevista ihmisistä, joiden tavoite on löytää ratkaisu kaikkiin tilanteisiin.