Vähennä kustannuksia ja lisää tehokkuutta työkaluautomaatilla!  

Useimmat yritykset kohtaavat suuria haasteita suunnitellessaan työkalujen, C-osien tai muiden päivittäisessä työssä tarvittavien tarvikkeiden hankintaprosesseja. Työkalujen ja C-osien hankintamäärät ovat pieniä (alle 20 %), mutta ne vievät suuren osan hallinnollisista hankintakustannuksista (yli 80 %), ja siksi ne ovat erittäin kalliita.

Työkalu- ja tarvikeautomaatin avulla voitte optimoida hankintaprosessit, vähentää työkalujen kulutusta ja varastotasoa sekä luoda järjestystä ja selkeyttä.

Mitkä ovat automaatin suurimmat hyödyt?

Aika on rahaa – vähennä hallinnollisia kuluja

Tool24:llä luotte digitalisoidun hankintaprosessin ja minimoitte hankintojen manuaalisen käsittelyn.

Otetaan esimerkki, jossa työntekijä käyttää keskimäärin 10 minuuttia päivässä tarpeiden kartoittamiseen. Tämän jälkeen tarve on muutettava tilaukseksi joko toiminnanohjausjärjestelmän, verkkokaupan, sähköpostin tai vastaavan kautta. Tämän prosessin automatisoiminen säästää aikaa ja resursseja.

Hankintojen tehokkaampi valvonta johtaa todennäköisesti siihen, että viikoittaisia tilauksia tehdään vähemmän. Tämä puolestaan tarkoittaa vähemmän laskujen käsittelyä ja vähemmän vastaanotettavia toimituksia, mikä virtaviivaistaa toimintaasi entisestään.

”Siirtymällä GARANT Tool24 järjestelmään pystyimme nopeuttamaan C-osien hankintoja 4-6 viikosta 3 päivään. Tämä on säästänyt sekä aikaa että rahaa” Lufthansa CityLine.  

Lopeta kadonneiden työkalujen etsiminen

Tool24:n avulla tavarat ovat järjestyksessä, mikä luo tehokkaan varastointiratkaisun. Kun työpajan varastointi organisoidaan ja vakioidaan, tuotantokapasiteetti kasvaa merkittävästi. Työkalujen ja muiden tärkeiden osien hakemiseen ja etsimiseen kuluva aika vähenee merkittävästi.

Havainnollistetaan asiaa esimerkillä: Oletetaan, että työpajassa, jossa työskentelee 15 työntekijää, jokainen työntekijä käyttää päivittäin keskimäärin 5 minuuttia työkalujen etsimiseen. Tämä tarkoittaa 75 minuuttia päivässä, mikä vastaa yli 6 tuntia viikossa pelkästään työkalujen etsimiseen. Tool24 tarjoaa tehokkaan ratkaisun tähän haastavaan ongelmaan.

Resurssien kohdentamisen täysi avoimuus 

Selkeän resurssien kohdentamisen ja reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat kokonaiskäsityksen muun muassa työkalujen ja suojavarusteiden kulutuksesta, jota voi muuten olla vaikea hallita kokonaan. Tämä mahdollistaa kulutuksen ja varastohallinnan ennakoinnin.

Luotettava – et ole koskaan ilman työkaluja 

Tool24 mahdollistaa täydellisen toiminta- ja toimitusvarmuuden kaikkina vuorokauden aikoina, eikä se vaadi lainkaan huoltoa. Kun työkalusaldosi vähenee, järjestelmä lähettää automaattisesti ostotilauspyynnön, ja voit jatkaa päivittäistä toimintaasi keskeytyksettä.  

”Innovatiivisen työkalunhallintajärjestelmän avulla olemme voineet parantaa toimintaamme paitsi lyhentämällä työkalujen hakuaikaa, helpottamalla työkalujen saatavuutta ympäri vuorokauden. Tämä on myös lisännyt työntekijöidemme työssä viihtymistä.” Jovany Krämer, DB Fahrzeuginstandhaltung GmbH:n myymälä- ja logistiikkapäällikkö.

Kuinka Tool24 toimii?  

GARANTin Tool24-automaatti on yksinkertaisesti työkalu- ja tarvikeautomaatti. Järjestelmä tunnistaa varastotason laskiessa alle vaaditun tason ja tekee automaattisesti uuden tilauksen. 

Analysointi – Hallitse tilastojasi! 

Tool24:n kanssa tarjottavan analyysityökalumme avulla saat täyden käsityksen siitä, mitä noutoja on tehty, kuka niitä on tehnyt ja milloin ne ovat tapahtuneet. Saat myös kokonaistilastoja kulutusnäkymistä pitkällä aikavälillä. Näin saat arvokasta tietoa työkalukustannuksistasi eri ajanjaksoina, sekä varastoarvosta ja käyttöasteesta. 

Kenelle yritykselle Tool24 sopii? 

Tool24:n järjestelmät on kehitetty erityisesti metalli- ja prosessiteollisuuden yrityksille, mutta niitä käytetään myös auto-, kone-, telakka-, ilmailu- ja sekä lääketeollisuuden aloilla. 

Tool24 soveltuu pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, sillä järjestelmiä voidaan yhdistellä ja mukauttaa yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin. Ohjelmistokokonaisuudet voidaan tilata erikseen, jolloin järjestelmät räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Kaappeja on saatavana useina eri versioina, kuten Tool24 Smartline, Tool24 Pickone ja Tool24 Locker. Kaikissa on erilaiset ominaisuudet, joilla saavutetaan yrityksesi kannalta parhaat tulokset. 

Olemme aina apunasi! 

Kiinnostaako Tool24? Tuemme sinua koko prosessin ajan – ensimmäisestä konsultaatiosta aina työpajallesi asennettuun kaappiin asti! Koulutamme sinut sekä laitteiston että ohjelmiston käsittelyyn ja tuemme sinua, mikäli ongelmia ilmenee.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!