Tehokasta suurensyötön jyrsintää Garant Power Q -mallistolla

Suurensyötönjyrsimet ovat lisääntyneet markkinoilla tasaiseen tahtiin useiden vuosien ajan. Ravemalla on jo pitkään ollut erittäin vahva tarjonta tässä tuotesegmentissä, ja näemme trendin jatkavan kasvuaan.

Näiden työkalujen suosio johtuu monien etujen yhdistelmästä. Ne ovat erittäin tuottava työkalutyyppi, joka tuottaa erittäin suuren lastuvirran aikayksikköä kohden. Yksi merkittävä etu on se, että ne soveltuvat useimpien kappaleiden muotojen rouhintakoneistukseen. Menetelmä, jossa materiaalia jyrsitään pois monella tasolla pienellä aksiaalisella leikkuusyvyydellä (ap) tarkoittaa, että kaikki rouhintajyrsintä voidaan tehdä hyvin lähellä kappaleen lopullista muotoa. Olipa kyseessä aaltoileva 3D-pinta kuten muottityökaluissa tai yksityiskohta, jossa on suorat seinämät ja säännölliset muodot.

Tuotettavuus saavutetaan näiden työkalujen terien erittäin alhaisella lastua ohentavalla asetuskulmalla, mikä voidaan kompensoida huomattavasti suuremmalla syötöllä terää kohden. Pieni asetuskulma tarkoittaa myös sitä, että leikkuuvoimat kohdistuvat aksiaalisesti työkalun läpi ja ylöspäin koneen karaan, mikä lisää koneen vakautta. Tätä voidaan hyödyntää syötön lisäämisessä tai erittäin pitkiä työkaluja käytettäessä.

Kolme erilaista työkalua sisältävä Garant Power Q -mallistomme on ykkösvalinta suurensyötönjyrsintään. Nämä työkalut ovat suunniteltu korkean suorituskyvyn ja tuotantoprosessin kannalta turvalliseen tuotantoon, minkä ansiosta voit olla tehokkaampi kaikkina työaikoina – sekä miehitettynä että miehittämättömänä.

Power Q

Power Q on suurten päästökulmiensa ja hyvän geometriansa ansiosta paras vaihtoehto haastavimpiin työolosuhteisiin, kuten interpolaatio-, ramppi-, ja pistojyrsintään tavanomaisen tasojyrsinnän ohella rauta- ja nikkelipohjaisissa materiaaleissa.

Power Q Double & Power Q Mini

Power Q Double- ja Power Q Mini -malleissa on kaksipuoliset kääntöterät, jotka vähentävät kustannuksia kutakin särmää kohden. Työkalut ovat säilyttäneet suurimman osan monikäyttöisyydestään. Nämä työkalut ovat paras valinta myös vaikeimmissa työstöolosuhteissa, kuten reikien ja urien yli jyrsittäessä tai todella lujia teräksiä työstettäessä.

Hi5

Jos etsit työkalua, jossa yhdistyvät suurensyötönjyrsinnän edut ja hyvä pinnanlaatu, käytä Garantin Hi5:sta. Kiitos tästä kuuluu kääntöterän 2 mm:n pituiselle silitysominaisuudelle.  Hi5:llä on erittäin kevyt leikkausgeometria, minkä ansiosta tämä työkalu sopii erinomaisesti ramppi- ja kierreinterpolointiin pehmeämpien terästen ja ruostumattomien terästen materiaaleissa.


Ravema on sitoutunut tarjoamaan korkeatasoista asiakaspalvelua ja tukea, joka perustuu luottamukseen, omistautuneisuuden ja kestävän kehityksen perusarvoihimme. Kuuntelemme tarpeitasi, pidämme lupauksemme ja toimimme avoimesti. Otamme vastuun, innostamme ja pyrimme varmistamaan menestyksesi. Pidämme mielessä pitkän aikavälin tavoitteet ja pyrimme toimittamaan ratkaisuja, jotka ovat paitsi tehokkaita ja kustannustehokkaita, mutta myös kestäviä tulevaisuudessa.

Valitse Hoffmann Groupin Ravema- ja Garant-työkalut, kun haluat tehdä oikean valinnan erittäin tuottavista ja luotettavista ratkaisuista koneistukseen. Me osaamme suurensyötönjyrsinnän!