Ravema toimittaa ScandiToolsin tuotevalikoimaa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa!

ScandiTools on johtava tanskalainen yritys, joka on erikoistunut teollisuussektorille tarkoitettuihin korkealaatuisiin lastuaviintyökaluihin. ScandiTools on vakiinnuttanut asemansa useiden vuosien kokemuksella luotettavana toimittajana, jonka innovatiiviset ratkaisut täyttävät nykyaikaisten teollisuudenalojen korkeat vaatimukset ja tarpeet. Ravema on aloittanut strategisen yhteistyön ScandiToolsin kanssa vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin.

”Yhteistyö ScandiToolsin kanssa takaa, että olemme edelleen kokonaisvaltainen toimittaja konepajateollisuudessa. Olemme havainneet erikoistyökalujen tarpeen kasvun, jonka vuoksi haluamme panostaa tähän yhteistyöhön,” sanoo Raveman sovellusteknikko Joakim Bark.

Ravema myy pääasiassa ScandiToolsin kovametallijyrsimiä, mutta myös kovametalliporista koostuvaa vakiovalikoimaa. Yhteistyön avulla Ravema voi tarjota asiakkaille optimoituun tuotantoon myös puolivakio työkaluja ja täysin räätälöityjä ratkaisuja.

”On hienoa päästä Suomen ja Norjan markkinoille. Tämä tarkoittaa, että voimme käyttää vähemmän aikaa myyntiin ja enemmän aikaa siihen, missä olemme parhaita: työkalujen hiomiseen, tuotannon optimointiin ja osaamisemme kehittämiseen,” sanoo ScandiToolsin myyntipäällikkö Søren Risager Nielsen.

”Lyömme ScandiToolsin kanssa viisaat päämme yhteen kehittääksemme vakiovalikoimaa sekä tuodaksemme markkinoille uusia tuotteita,” jatkaa Joakim.

ScandiToolsin perustamisesta lähtien Ruotsi on ollut yksi heidän suurimmista markkinoistaan. Søren on vuosien ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä AlfaToolin kanssa, joka sijaitsi Malmössä.

”Ruotsissa menestyäkseen paikallinen edustus ja kieli on ratkaisevia tekijöitä. Ravema on arvostettu, koko Ruotsin kattava yritys, ja heillä on erittäin pätevä ja sitoutunut henkilökunta. Siksi näemme yhteistyömme Raveman kanssa selkeänä parannuksena entiseen,” sanoo Søren.

Oma tuotanto nopealla toimituksella

ScandiTools on erikoistyökalujen valmistuksen asiantuntija ja pyrkii olemaan markkinajohtaja sekä nopein alallaan. Tuotannon keskittäminen yhteen ainoaan pisteeseen mahdollistaa sertifioitujen työkalujen toimituksen huippunopeasti. Pinnoitus ja jälkikäsittely tapahtuvat heidän omassa pinnoituskeskuksessaan yhteistyössä johtavien pinnoitusalan kumppaneiden kanssa.

ScandiToolsin kanssa solmimamme kumppanuuden ansiosta voimme nyt tarjota erikoistyökaluja viiden työpäivän kuluessa ja kunnostusta kymmenen työpäivän kuluessa.

Haluatko tietää lisää ScandiToolsista tai ottaa yhteyttä erikoistyökalujen asiantuntijoihimme? Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.