Optimoi mittaustietojen hallinta

Mittaustietojen digitaalinen tiedonsiirto on yritysten keskuudessa yhä kysytympää. Samanaikaisesti kasvavat alihankkijoiden vaatimukset, joissa keskitytään entistä tarkempiin ja selkeämpiin mittauksiin. Näihin vaatimuksiin vastaamatta jättäminen voi tulla kalliiksi, joten mittaustietoihin liittyvien prosessien optimointi on tärkeää. Digitaalinen tiedonsiirto voidaan tehdä joko langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta tai kaapelilla suoraan tietokoneeseen. Merkistä riippuen voit liittää useita eri mittalaitteita samaan tietokoneeseen.

Digitaalisen tiedonsiirron edut:

 • Tarkat mittaustiedot
  Luotettavat järjestelmät minimoivat mahdollisten virhetulosten riskin ja varmistavat, että mittaustiedot on oikein syötetty.
 • Ajan säästäminen
  Mittaustiedot syötetään protokollaan napin painalluksella, mikä säästää aikaa ja minimoi manuaalisen työmäärän.
 • Jäljitettävyys
  Mahdolliset virheet on helppo jäljittää protokollasta digitaalisen tiedonsiirron avulla.
 • Työpaikka, joka houkuttaa
  Nykyaikainen tekniikka tekee yrityksestänne houkuttelevan työpaikan tuleville sukupolville.

Miten pääsette alkuun?

Ravema tekee yhteistyötä useiden eri valmistajien kanssa ja näin ollen voi räätälöidä juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi kanssasi, auttavat sinua järjestelmien käyttöönotossa ja henkilöstön kouluttamisessa paikan päällä. Valikoimaamme kuuluu Mitutoyon, Mahrin, TESA:n, Sylvacin ja monien muiden valmistajien mittaustekniikkaa.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua optimoimaan mittaustietojesi siirron.