Käsittele suuria työkappaleita Gresselin C2:lla

Gressel on sveitsiläinen valmistaja, jolla on kattava valikoima edistyksellisiä ruuvipuristimia ja kokonaisvaltaisia kiinnitysratkaisuja. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan on C2, työkappaleiden koneeseen kiinnittämiseen käytettävä suorituskykyinen ruuvipuristin. Nyt Gressel on suurempien C2-mallien julkaisun yhteydessä julkaissut myös päivitetyn version nimeltä C2.0.

Uusi XL-malli on suunniteltu suurempien työkappaleiden käsittelyyn. C2-125 XL-740 -mallilla voidaan käsitellä jopa 727 mm:n pituisia työkappaleita. Tällä täydennyksellä on mahdollista kiristää keskitettynä 1 mm:stä 727 mm:iin. Joustavuus mahdollistaa työskentelyn suurempien työkappaleiden kanssa ja siten lisätä kapasiteettia.

Uuden C2.0-version päivitykset tekevät siitä entistäkin tehokkaamman ja käyttäjäystävällisemmän. Yksi suurimmista parannuksista on integroitu kara ja sylinteri, mikä vähentää osien määrää ja lisää vakautta. Lisäksi kara on suunniteltu uudelleen, jotta osien vaihtaminen, huoltaminen ja mahdolliset korjaukset helpottuisivat. Myös kahvaa on parannettu. Uusi kahva on ergonomisempi ja tarjoaa paremman paineentasauksen, mikä vähentää karaan kohdistuvaa rasitusta ja pidentää sen käyttöikää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Gressel C2 on laadukas kiinnitin, joka auttaa yrityksiä lisäämään tuottavuuttaan. Uusilla suuremmilla malleilla ja päivitetyllä C2.0-versiolla tehokkuutta lisätään entisestään.

Katso alla oleva video ja tutustu C2.0:n uusimpiin päivityksiin!

Haluatko tietää lisää C2:sta tai muista puristin- ja kiinnityslaitteistamme?