GARANT Master UNI -varsijyrsin saavuttaa korkean suorituskyvyn ja prosessivarmuuden kaikissa materiaaleissa

Uusi HPC kovametallijyrsin poistaa myös lastut tehokkaasti kohdistetun paineilman tai jäähdytysnesteen ohjauksen avulla.

München, 22. syyskuuta 2021 – Hoffmann-Group uusi GARANT Master UNI HPC kovametallijyrsin on todellinen universaali jyrsin kaikkiin jyrsintätoimintoihin ja materiaaleihin. Nelileikkuisen jyrsimen ainutlaatuinen ominaisuus on lastunpoistogeometria. Lastu-uraan lisätty aaltoprofiili kohdistaa jäähdytyksen ja mahdollistaa tehokkaamman lastunpoiston. Tämän ansiosta jyrsin tarjoaa korkean prosessivarmuuden ja toimii erittäin suorituskykyisenä myös korkeaseosteisten terästen, titaanin ja duplexin sivujyrsinnässä. Rouhinnassa ja viimeistelyssä erittäin suurilla syöttönopeuksilla työkalu säilyttää tasaisen lastuamisominaisuutensa epäsäännöllisesti sijoitettujen leikkuusärmien ansiosta, optimoitu kärki geometria tekee siitä mestarin interpolaatio jyrsinnässä. Lisäksi äskettäin kehitetty PVD-pinnoite helpottaa lastunpoistoa ja varmistaa erinomaisen työkalun käyttöiän.

Uuden GARANT Master UNI kovametallijyrsimen HPC muotoilu tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien TPC-työstö, ja varmistaa myös erityisen pitkän työkalun käyttöiän. Tämä saavutetaan erityisesti valmistetuilla leikkuusärmillä, pyöristetyillä leikkuusärmien kulmilla ja tehokkaalla PVD-pinnoitteella. Leikkuusärmät kuluvat tasaisesti, kun taas pyöristys suojaa leikkuusärmien kulmia murtumiselta. Työkalun ennenaikaisen rikkoutumisen estämiseksi jyrsimen sydän halkaisijaa on optimoitu ja käytetty kovametalliseosta, joka ei ole vain erityisen kova, vaan myös sitkeä ja jolla on korkea taivutuslujuus. Siksi GARANT Master UNI HPC-kovametallijyrsin on oikea työkalu jokaiselle, joka tarvitsee tehokkaan universaalin jyrsimen, jota voidaan käyttää erilaisissa kohteissa.

Hoffmann-Group lanseerasi GARANT Master -tuotevalikoiman vuonna 2015, sen tavoitteena on tehdä korkean suorituskyvyn koneistuksesta entistä tuottavampaa erityisen tehokkailla ja luotettavilla työkaluilla. Tuotevalikoimaa on laajennettu sen jälkeen systemaattisesti ja se tarjoaa huippuluokan korkean suorituskyvyn työkaluja erilaisiin koneistussovelluksiin.

GARANT Master UNI kovametallijyrsimet ovat saatavilla välittömästi 2021/2022 Hoffmann Group -luettelosta sekä eShopista www.hoffmann-group.com.