Mittaustekniikka

Mittaustekniikka

Ravemalla on monen vuoden kokemus mittaustekniikasta ja laadunvarmistuksesta. Toimitamme mittaustekniikan kokonaisratkaisuja ja tarjoamme myös koulutusta, asennusta, huoltoa ja neuvontaa. Yrityksesi voi hyödyntää investoinnit ja työskennellä mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Mittauskoneet CMM

CMM on lyhenne sanoista Cordinate Measuring Machine ja se on juuri sitä, miltä se kuulostaa – mittauskone, joka mittaa ja toimii koordinaattien mukaan sekä manuaalisissa että CNC-ohjatuissa toiminnoissa.

Muotojen ja pintojen mittaus

Autamme sinua löytämään oikean muodonmittauslaitteen yksinkertaisista pyöristyksen mittauksista yhdistettyihin muodon ja karheuden mittauslaitteisiin.

Optinen mittaus

Optisessa mittauksessa kamera lukee yksityiskohdat vihreän valon avulla.

Manuaalinen mittausjärjestelmä

Manuaalisten mittausjärjestelmien käyttöalue on laaja, mutta useimmiten niitä käytetään osien nopeaan optiseen vertailuun.

Mittaus

Meillä on laaja kokemus mittaustekniikasta, ja tarjoamme kattavan valikoiman mittausvälineitä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Toimittajamme mittaustekniikan alalla

Pohjoismaisen teollisuuden johtavana kumppanina meillä on kattava konsepti ja erittäin laaja tuotevalikoima markkinoiden johtavilta toimittajilta. Alta löydät valikoiman toimittajiamme ja ratkaisuja, joiden avulla voimme auttaa sinua ja yritystäsi.