Flerfunktionsmaskiner

Flerfunktionsmaskiner

Mazaks fleroperationsmaskiner har revolutionerat tillverkningen och spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, alltså från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Flerfunktionsmaskiner

Revolutionera din tillverkning

Mazaks flerfunktionsmaskiner har revolutionerat tillverkningen sedan 1983 spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, alltså från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Utöver enorma vinster i produktivitet så ger Mazaks fleroperationsmaskiner verkstäder, en möjlighet att kliva ett ytterligare steg uppåt och nå nivåer de tidigare inte kunnat nå genom att enkelt ta fram de mest komplexa detaljerna, till så låg kostnad som möjligt.

Med branschens mest expansiva produktgrupp kan du specialanpassa maskinen så att den passar just ditt företag och din tillverkning. Allt från verktygsmagasin till dubbla spindlar och roterande/tiltande bord.

Vad är fleroperationsmaskiner?
Fleroperationsmaskiner innebär att du kombinerar flera olika bearbetningsprocesser såsom svarvning, fräsning, borrning och gängning i en och samma maskin – processer som tidigare krävde flera olika maskiner. Med minskad tid för uppspänning och materialhantering och tillverkning ”done-in-one”, alltså från råmaterial till färdig detalj, i en enda maskin och ett enda bearbetningsprogram.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!

"*" näyttää pakolliset kentät

Henkilötietojen tallentaminen*
Lomakkeen käyttämisen ja hakemuksen lähettämisen myötä Ravema säilyttää henkilötietosi, kunnes pyydät niiden poistamista Raveman tietokannasta. Tietosi säilytetään ehdottoman luottamuksellisina ja suojattuina kolmansilta osapuolilta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.