Nyheter

Wenzel esittelee täysin uuden koordinaattimittauskoneen

Julkaistu: 2018-06-20

WENZEL SF 87 Shop Floor CMM

Wenzel laajentaa uudella SF 87 Shop Floor CMM:llä tuoteportfoliotaan tuotantoympäristöön tarkoitetulla aloitustason järjestelmällä. Täysin uudessa SF 87:ssä on kaikki ne toiminnot, jotka tarvitaan mittaukseen suoraan tuotannosta, ja samalla se varmistaa kokoonsa nähden suuren mittaustilavuuden.

Mittaustilavuus 800 x 700 x 700 [mm] noudattaa työstökoneiden suhteellisen tavallista tuotantokokoa ja hinta/suorituskykysuhteen ollessa erinomainen. Suuri nopeus ja nopeat kiihdytykset takaavat koneen korkean tuottavuuden. Uusi SF 87 CMM on käyttöalueeltaan erittäin monipuolinen ja sitä on helppo siirtää lavatrukilla.

Älykkään koneen suunnittelussa on painotettu ergonomiaa ja helppokäyttöisyyttä, mikä näkyy koneen monissa osissa, kuten säädettävässä korkeudessa, tietokoneen/hallintajärjestelmän kompaktissa integroinnissa sekä koneen ulkokotelon muotoilussa. Koneen rakenne on erittäin lämmönkestävä, ja siinä on lialta suojatut asteikot ja johteet, mikä tekee siitä optimaalisesti varustellun tuotantoympäristöihin. SF 87 on varustettu aktiivisella lämpötilakompensoinnilla, joka yhdessä aktiivisen vaimennuksen kanssa sopii vaativimpiin teollisuusolosuhteisiin.

SF 87 pystyy yhdessä moottoroidun huuvan PH10 kanssa mittaamaan monimutkaisimmatkin osat sekä taktiilisella skannauksella että optisesti. Kone toimitetaan vakiona integrointivalmiudella Wenzelin automaatioliittymän (WAI) automaatioratkaisujen kanssa. Koneen rakenne, johon on pääsy kolmesta suunnasta, on optimaalinen robottikäsittelyyn ja se on helppo mukauttaa asiakkaan tarkoitusten mukaiseksi.

Wenzelin WM | SYS Analyzer auttaa myös älykkäällä koneenseurantajärjestelmällä, joka lukuisten erilaisten vianmääritysanalyysien avulla antaa tarkan kuvan koneen tulevasta huoltotarpeesta.

 

Wenzel Group on innovatiivisen metrologian johtava valmistaja. Sen kattava tuotevalikoima sisältää ainutlaatuisia ratkaisuja 3D-metrologiaan, hammaspyörien mittaukseen, CT-skannaukseen (Comuter Tomografy), optiseen suurnopeusskannaukseen ja suunnittelustudioille. Wenzelin tekniikkaratkaisuja löytyy yli 10 000 koneesta eri puolilta maailmaa monilta eri aloilta, kuten; autoteollisuus, ilmailu, sähkö- ja lääketeollisuus.

Viimeisin ilmoitus

Nyheter

Toimittaja tiedote Hoffmann-Group

Julkaistu: 2020-04-17

Yksi suurimmista toimittajistamme Hoffmann Group on tehnyt toimenpiteitä toimitusten turvaamiseksi pandemian aikana. Näiden toimenpiteiden...

 

Lue lisää ›

Nyheter

LMT Group vahvistaa toimintaansa – ostaa PLM Groupin

Julkaistu: 2018-12-03

LMT Group on teknisen kaupan alalla toimiva konserni, johon kuuluvat Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa toimiva Ravema sekä Ruotsissa ja...

 

Lue lisää ›