Nyheter

Ravema ja BLB Industries jännittävässä yhteistyössä

Julkaistu: 2017-11-01

Ravema AB ja BLB Industries AB aloittavat jännittävän yhteistyön 3D-tulostuksessa

Ravema ja BLB Industries aloittavat yhteistyön teollisen mittakaavan 3D-tulostimissa. Ravema on tällä hetkellä johtava toimija pohjoismaisessa teollisuudessa ja tätä edustusta laajennetaan BLB Industriesin kehittämillä teollisen mittakaavan 3D-tulostimilla.

BLB Industries on itse kehittänyt yhden maailman suurimmista FGF-teknologiaa (Fused Granular Fabrication) käyttävistä 3D-tulostimista, jolle he ovat antaneet nimeksi ”Box3”. Tulostin pystyy valmistamaan yhtenä kappaleena osia, jonka mitat ovat 1100 mm x 1100 mm x 2500 mm, ja tulostamaan jopa 7 kg materiaalia tunnissa.

Ravemasta tulee BLB Industriesin tuotteiden edustaja, ja se aloittaa pian henkilöstön nimittämisen osastolle, joka tulee viemään tätä yhteistyötä eteenpäin.

”Tämä on erittäin jännittävä yhteistyö ja yksi pala lisää tulevassa tuotevalikoimassamme. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan suuria ja huipputeknisiä 3D-tulostimia, jotka avaavat uusia markkina-alueita teollisuuden valmistus- ja prototyyppiprosesseissa”, sanoo Raveman toimitusjohtaja Jörgen Fredsson.

Ravema on aiemmin solminut yhteistyösopimuksen Renishaw´n 3D-tulostimien kanssa metallille. Yhteistyöllä on pitkän aikavälin perspektiivi, jossa osaaminen kasvaa vähitellen ja vaikuttaa markkinoihin Norjassa, Ruotsissa ja Suomesssa. Tietoja BLB Industries AB:stä BLB Industries perustettiin vuonna 2015 painopisteenään teollisen mittakaavan 3D-tulostimien valmistus. Maailman johtava tulostekoko, korkea tuottavuus ja mahdollisuus käyttää useita erilaisia kestomuoveja antaa mahdollisuuden tuottaa prototyyppejä kustannustehokkaasti.

Tietoja BLB Industries AB:stä
BLB Industries perustettiin vuonna 2015 painopisteenään teollisen mittakaavan 3D-tulostimien valmistus. Maailman johtava tulostekoko, korkea tuottavuus ja mahdollisuus käyttää useita erilaisia kestomuoveja antaa mahdollisuuden tuottaa prototyyppejä kustannustehokkaasti.

 

Viimeisin ilmoitus

Nyheter

Toimittaja tiedote Hoffmann-Group

Julkaistu: 2020-04-17

Yksi suurimmista toimittajistamme Hoffmann Group on tehnyt toimenpiteitä toimitusten turvaamiseksi pandemian aikana. Näiden toimenpiteiden...

 

Lue lisää ›

Nyheter

LMT Group vahvistaa toimintaansa – ostaa PLM Groupin

Julkaistu: 2018-12-03

LMT Group on teknisen kaupan alalla toimiva konserni, johon kuuluvat Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa toimiva Ravema sekä Ruotsissa ja...

 

Lue lisää ›