Nyheter

Ravea näkee itsensä yhden-pysähdyksen-kauppana

Julkaistu: 2018-04-26

Värnamolaiselle Ravema-teollisuusyrityksellä tulee olemaan kiireisiä messupäiviä, kun se vie osastonsa kaikille messuille Elmia 3D, Elmia Plåt ja Elmia Verktygsmaskiner, ja aikoo lisäksi olla paikalla Elmia Automation -messuilla.

– Siltä todellisuus näyttää Ravemalla. Lyhyesti sanottuna työskentelemme mottomme ”Tulevaisuus on jo täällä” mukaisesti, sanoo Tedh Andersson, Raveman markkinointi- ja viestintävastaava.

Pohjoismaisen teollisuuden johtavana yhteistyökumppanina Ravema tarjoaa täydelliset automaatio-, työkalu-, tuotantolaite- ja mittaustekniikkaratkaisut. Lisää tähän täydelliset huolto- ja jälkimarkkinapalvelut.

– Näemme itsemme yhden pysähdyksen kauppana, josta teollisuus löytää yhdestä ja samasta paikasta kaiken, mitä se etsii, sanoo Tedh Andersson.

Elmia 3D -messuilla esittelemme Renishaw´n ja BLB Industriesin kanssa tekemämme yhteistyön tuloksia, teollisen mittakaavan muovi- ja metallitulostimia. Lisäksi tullaan esittelemään Mazakin additiivinen hybridikone.

– Paikalla tulee olemaan kolme eri tekniikka-aluetta, jotka esittelevät additiivisen alueen kiinnostavia ja jännittäviä innovaatioita, sanoo Tedh Andersson.

Elmia Verktygsmaskiner -messuilla tullaan esittelemään neljä Mazakin konetta, jotka on kytketty yhteen uusimmilla työkalu- ja mittausratkaisuilla. Elmia Plåt -messuilla esitellään Mazakin laserleikkauskoneet, viimeisimmät kuitu- ja diodilaseruutuudet sekä hyviä ratkaisuja laserautomaatioon.

– Kaikille osastoillemme luvataan sekä jännittäviä että kiinnostavia uuttuuksia ja lisäksi esittelemme konseptimme Ravema Smart Automation. Konepajateollisuus kehittyy nykyään erittäin nopeasti, minkä vuoksi tulemme puhumaan myös Ravema 4.0:sta, digitaalisten ratkaisujen alustastamme, sanoo Tedh Andersson.

– Tuotevalikoimamme on laaja, siksi kolme osastoa. Mutta käytämme samaa rakennetta kaikissa, se on pelkästään osoitus leveydestä ja osaamisesta.

*Lähde: Svensk Verkstad

Viimeisin ilmoitus

Nyheter

Toimittaja tiedote Hoffmann-Group

Julkaistu: 2020-04-17

Yksi suurimmista toimittajistamme Hoffmann Group on tehnyt toimenpiteitä toimitusten turvaamiseksi pandemian aikana. Näiden toimenpiteiden...

 

Lue lisää ›

Nyheter

LMT Group vahvistaa toimintaansa – ostaa PLM Groupin

Julkaistu: 2018-12-03

LMT Group on teknisen kaupan alalla toimiva konserni, johon kuuluvat Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa toimiva Ravema sekä Ruotsissa ja...

 

Lue lisää ›