Avoimet työpaikat

Utvecklas hos oss

För att behålla våra medarbetare måste vi också tillgodose deras behov och önskningar om pesonlig utveckling. För oss är detta viktigt och vi jobbar hårt för att erbjuda utbildning inom en mängd olika områden. Vi tror också på att göra det tydligt för varje medarbetare vilka karriärsvägar som finns inom respektive område, försäljning, teknik/applikation, service & eftermarknad samt administration. Vi har kontinuerligt medarbetarsamtal där vår medarbetares utveckling är en prioritet och det är varje ledares uppgift att lyfta fram de möjligheter som finns för respektive person och avdelning samt hur medarbetaren ska kunna nå dit. Vi är mån om att man alltid ska känna att möjligheten finns för den som vill växa hos oss.

 

Utbildning

Det är skillnad att ha arbetsuppgifter som utmanar, och att ha arbetsuppgifter som känns övermäktiga. Det ena stimulerar, det andra frustrerar. Saknar en medarbetare kompetens för en viss arbetsuppgift ser vi till att investera i utbildning och vända känslan av osäkerhet och frustration till en känsla av att växa, självsäkerhet och lära sig något nytt.

Hos oss har vi en tydlig utbildningsplan för varje medarbetare kopplat till individens specifika roll i företaget. Som ny medarbetare kommer du att få en grundlig genomgång vad gäller våra värderingar, code of conduct och arbetssätt innan du släpps ut på grönbete.


LMT Business School är vår egen utbildningsplattform som vi  är särskilt stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare både inom Ravema och LMT Group. Vi har har vi byggt upp en unik plattform för kompetensutveckling gällande försäljning och ledarskap och vi utbildar löpande våra medarbetare för att de alltid ska ha den senaste kunskapen och känna sig säkra i sitt arbete. Inom ramen för LMT Business School samarbetar vi med några av branschens främsta aktörer, som hjälpt oss att utveckla unika utbildningar för just våra verksamheter. En del utbildningar inom konceptet är obligatoriska, andra måste du ansöka och bli antagen till.


Karriär

Vi har många olika roller på olika nivåer. Du kan arbeta både som specialist, generalist och ledare inom försäljning, teknik och administration. Ta gärna del av de roller som vi presenterar här nedan. Blir du nyfiken och intresserad av någon roll, tveka inte att skicka in din spontanansökan till oss, till ansökningsformuläret >>