Robotlyftet från Tillväxtverket

Robotlyftet från Tillväxtverket

Vi vet att ibland kan steget mot automation kännas stort och nästan omöjligt att ta. Många företag tvekar och är osäkra, utan att egentligen veta om de kommer vinna på lösningen eller om automation är något för dem. Då hjälper vi tillsammans med Tillväxtverket/Robotlyftet gärna er framåt.

Robotlyftet från Tillväxtverket

Vi hjälper dig att påbörja eller vidareutveckla din automationsresa.
Vi vet att ibland kan steget mot automation kännas stort och nästan omlöjligt att ta. Många företag tvekar och är osäkra, utan att egentligen veta om de kommer vinna på lösningen eller om automation är något för dem. Då hjälper vi tillsammans med Tillväxtverket/Robotlyftet gärna er framåt.

Tillhör du ett litet eller medelstort företag (0-249 anställda) så kan du få en check på upp till 150 000:- att använda för att minimera tekniska och ekonomiska risker inför ditt köp av automation. Du kommer att genomgå en förutsättningsstudie som hjälper dig att hitta lämplig inriktning och nivå av automation för att du skall bli konkurrenskraftig. Tillsammans reder vi ut tekniska risker och frågetecken som t.ex. räckvidd, kapacitet och test av utrustning, så att ni kan känna er trygga vid en investering i automation.

Automationschecken kan bland annat användas till:

  • Förstudie och test av utrustning
  • Hyra av utrustning
  • Vidareutbildning

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!

"*" näyttää pakolliset kentät

Henkilötietojen tallentaminen*
Lomakkeen käyttämisen ja hakemuksen lähettämisen myötä Ravema säilyttää henkilötietosi, kunnes pyydät niiden poistamista Raveman tietokannasta. Tietosi säilytetään ehdottoman luottamuksellisina ja suojattuina kolmansilta osapuolilta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.