Multi Pallet Pool (MPP)

Multi Pallet Pool (MPP)

Detta är en enkel väg in i automation som ger stor effektivitet och möjliggör obemannad körning under längre tider. Multi Pallet Pool (MPP) är en kompakt palletlösning för horisontella och 5-axliga fräsar som tar liten golvyta och går att bygga på med fler paletter genom att addera fler våningar till systemet.

Multi Pallet Pool (MPP)

Detta är en enkel väg in i automation som ger stor effektivitet och möjliggör obemannad körning under längre tider. Multi Pallet Pool (MPP) är en kompakt palletlösning  för horisontella och 5-axliga fräsar som tar liten golvyta och går att bygga på med fler paletter genom att addera fler våningar till systemet.

MPP är en lämplig automation för dig som har småserietillverkning då du kan förbereda palletterna med olika detaljer. Anpassa cellen efter det som passar din verksamhet och produktion, välj mellan 6, 12 eller 18 palletter i din MPP-lösning.

Mjukvaran SMOOTH PMC används för att hantera prioriteringsordningen av paletterna och kan styras från en telefon, PC eller padda. Mjukvaran ser ut och känns som MAZATROL Smooth CNC.

MPP passar till följande Mazakmodeller: Variaxis I-600, I-700 och I700T samt HCN 4000, 5000, 5000/50.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!

"*" näyttää pakolliset kentät

Henkilötietojen tallentaminen*
Lomakkeen käyttämisen ja hakemuksen lähettämisen myötä Ravema säilyttää henkilötietosi, kunnes pyydät niiden poistamista Raveman tietokannasta. Tietosi säilytetään ehdottoman luottamuksellisina ja suojattuina kolmansilta osapuolilta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.