Käsimittauslaitteet uskomattomaan hintaan! HUOMIO! Kampanja ei ole enää saatavilla. Pysy kuulolla, sillä lisää tarjouksia on tulossa.

Lue lisää

Uusi HPC kovametallijyrsin poistaa myös lastut tehokkaasti kohdistetun paineilman tai jäähdytysnesteen ohjauksen avulla. München, 22. syyskuuta 2021 – Hoffmann-Group uusi GARANT Master UNI HPC kovametallijyrsin on todellinen universaali jyrsin kaikkiin jyrsintätoimintoihin ja materiaaleihin. Nelileikkuisen jyrsimen ainutlaatuinen ominaisuus on lastunpoistogeometria. Lastu-uraan lisätty aaltoprofiili kohdistaa jäähdytyksen ja mahdollistaa tehokkaamman lastunpoiston. Tämän ansiosta jyrsin tarjoaa korkean prosessivarmuuden ja

Lue lisää

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme kuluneesta vuodesta! Toivottavasti rauhallisen ja miellyttävän loman jälkeen odotamme innolla alkavaa vuotta 2022 ja jatkamme kehittymistä, uusien tavoitteiden saavuttamista ja alan viemistä eteenpäin oikeaan suuntaan. Nähdään!

Lue lisää